+358 40 512 32 96

Jätä jälkesi maailmaan. Rakenna aito asiantuntijabrändi.

BRÄNDIKOMPASSI TM. Kehitä. Rakenna. Päivitä.

 

BRÄNDIKOMPASSI on yksilöllinen valmennus, joka auttaa rakentamaan vahvan asiantuntijaidentiteetin ja aidon asiantuntijabrändin.

Vahvat asiantuntijabrändit lisäävät myös organisaatioiden vetovoimaa, sillä asiantuntijan on helpompi saada viesti läpi kuin organisaation.

Huikea matka itsetuntemukseen.

BRÄNDIKOMPASSI auttaa sinua rakentamaan asiantuntijabrändiä itsetuntemuksen perustalle.  Tunnistat vahvuutesi persoonallisuusprofiilin avulla. Päivität  sisäisen tarinasi ja alat vaikuttaa pitkäjänteisesti tarinoihin, joita sinusta kerrotaan.

Asiantuntijuuden uusi kukoistus.

BRÄNDIKOMPASSI auttaa jäsentämään asiantuntijuuden sisältöä ja tuo uutta varmuutta asiantuntijuuteen. Ammatillinen kehityssuunta ja tavoitteet selkiytyvät, unelmat kirkastuvat ja jatkon askelet helpottuvat.

Brändipääoman pitkäkestoiset hyödyt.

BRÄNDIKOMPASSI kehittää asiantuntijan viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Esiintymisjännitys vähenee ja osaaminen tulee näkyväksi. Vaikuttavuus ja vetovoima kasvavat. Tästä on mahdollista nousta uudelle tasolle.

Asiantuntija uurasti vuosia, saavutti mainetta ja kunniaa ja kiipesi lopulta uratikkaiden huipulle.

Vasta silloin hän huomasi, että tikkaat nojasivat väärälle seinälle.

Olisipa asiantuntija tiennyt, miten rakennetaan aito asiantuntijabrändi.

Tässä ne ovat. Asiantuntijabrändin tärkeimmät rakennuspalikat.

Itsetuntemus

Kestävän asiantuntijabrändin perusta on syvällinen itsetuntemus. Kuinka hyvin tunnet persoonallisuustyyppisi, arvosi, vahvuutesi, intohimosi? Miten itsetuntemus ohjaa valintojasi?

Tarinat

Asiantuntijabrändi näkyy tarinoissa, joita kerrot itsestäsi ja joita sinusta kerrotaan. Miten sisäinen tarinasi voi auttaa sinua menestymään? Mitkä tarinankerronnan taidot auttavat sinua työssäsi?

Vetovoima

Joku on räiskyvä ja mieleenpainuva. Toisen lämminhenkinen läsnäolo vetää puoleensa. Kolmas on aina valmis auttamaan. Millaisin keinoin sinä voit kasvattaa luontaista vetovoimaasi ja vaikuttavuuttasi?

Asiantuntijuus

Vahva ammatillinen identiteetti tukee jatkuvan muutoksen keskellä. Miten kehität, uudistat ja kasvatat asiantuntijuuttasi? Miten kiteytät osaamisesi tavalla joka jää mieleen?

Teot

Arjen teot ovat asiantuntijabrändisi kriittisin osa. Niillä on valta rakentaa tai romuttaa uskottavuutesi. Ei pelkästään mitä, vaan myös miten. Millaisen jäljen tekosi jättävät?

Maine

Hyvä maine on arvokkainta pääomaasi. Et voi ostaa sitä, mutta voit vaikuttaa siihen. Maine on ansaittava uudestaan ja uudestaan. Kuinka hoidat ja kasvatat mainettasi?

BRÄNDIKOMPASSI TM. Yksilö- tai ryhmävalmennus.

Tavataan. Tutustutaan. Tehdään ihmeitä.

Ota yhteyttä

Pin It on Pinterest

Share This