+358 40 512 32 96

Haluat muuttaa maailmaa. Mitä jos aloittaisit itsestäsi ja organisaatiostasi?

Olen Minna Sütö, valmennusyrittäjä, johdon ja esimiesten coach.

 

Esittelen usein itseni ihmisihmisenä, sillä tärkeintä työssäni ovat kiireettömät kohtaamiset ja oivaltavat keskustelut. Ne ovat ihmisten ja liiketoiminnan kehittämisen perusta.

Minulla on vuosien kokemus vastuullisista henkilöstöjohtamisen ja markkinoinnin johtotehtävistä, johtoryhmätyöskentelystä sekä ihmisten ja liiketoiminnan kehittämisestä. Olen sertifioitu business coach (ICF) ja  johdon ja esimiesten työnohjaaja (STOry) ja kouluttaja.

Valmentajana ja coachina autan ihmisiä vapauttamaan kasvuun ja kehittymiseen tarvittavan energian. Luon rennon ja hyväksyvän ilmapiirin, jossa on helppo olla oma itsensä. Työskentelen sekä yksilöiden että tiimien kanssa.

Erityisosaamistani on johtajien ja asiantuntijoiden kapasiteetin kasvattaminen. Toteutan syvästi transformatiivisia coaching- ja valmennusprosesseja, joiden tavoitteena on ajatusmallien monipuolistaminen, vuorovaikutustaitojen kehittäminen, kommunikointikyvyn selkeyttäminen, ristiriitaisten tilanteiden käsittelykyvyn parantaminen ja kokonaisvaltaisen vaikuttavuuden kasvattaminen.

Asiakkaani kuvailevat minua oivalluttavaksi ja ihmisläheiseksi keskustelukumppaniksi, joka kuuntelee tarkasti, haastaa lempeästi ja tukee tiukoissa tilanteissa.

Toimin asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti, ammattilaisten verkostossa.

Saat kaiken osaamiseni sinun ja yrityksesi palvelukseen.

Tavataan. Tutustutaan. Tehdään ihmeitä.

PS. Lisätietoja työkokemuksestani löydät LinkedIn -profiilistani.

PPS. I have worked for international organisations and lived abroad in England and Russia. If you need an English speaking coach or trainer, please contact me.

Working with Minna I understood how people and organizations form based on their innate qualities and world-views. I found a new perspective on the behaviour of individuals and organizations.
She listened and asked excellent questions. Working with her was a delight and I recommend her to anyone looking for a coach.

A.H.

Team Lead

Kiitos, Minna, aivan huikeasta päivästä! Tarinasi tekivät asiat eläviksi ja tekemäsi työ näkyi huikeana vakuuttavuutena, asiantuntemuksena, varmuutena ja rauhallisuutena vaikeidenkin asioiden äärellä.
A. M.

HR-päällikkö

Minna on uraohjauksen ja –suunnittelun piinkova ammattilainen. Hänen innovatiivinen, positiivinen ja lämmin tyylinsä teki minuun ison vaikutuksen. Minnan ohjauksesta on ollut todella paljon hyötyä työnhaussa, ja sain häneltä paljon hyviä neuvoja ja uusia ajatuksia tulevaisuuden työuraani liittyen. Suurkiitos, Minna!
U-M. V.

Export Specialist

Minnalla on uskomaton kyky nähdä asiat useasta eri vinkkelistä ja laajentaa coachattavan ajatusmaailmaa ja katsontakantoja. Ennen kaikkea hän luo coachattavalle uusia katsontakantoja terävien, ajatusta herättävien ja sopivasti kyseenalaistavien kysymysten välityksellä vieden tämän ajattelun ”nextille levelille”. Minnan coaching on tukea, kannustusta, oman potentiaalin ymmärrystä – kokonaisvaltaista läsnäoloa, jota hyvin harvassa tämän päivän työpaikassa saa. Jokaisen coachauksen jälkeen on täynnä inspiraatiota, intoa ja uusia ajatuksia. Vahva suositus.
Pauliina Määttä

Web Analyst, Quru Oy

Kyselin tiimiltämme palautetta ja kaikki olivat yhtä positiivisesti vaikuttuneita: saimme paljon nopeasti käytäntöön vietäviä ideoita, tekniikoita ja motivaatiota koulutuksestasi.
Haimme tiivistä ja innostavaa sparrausta kouluttajan tai asiantuntijan kasvaessa aikuiskouluttajaksi, ja onnistuit hyvin tässä saamalla koko porukan syttymään aiheeseen.
Käännymme mielellämme puoleesi myös vastaavissa tulevissa koulutustarpeissa.

Salla Punkari

Bureau Veritas

Coachingissa hyödyllisintä oli ajatusten avaaminen, minulle toisenlainen näkökulma työhön, yhteisöön ja siihen liittyviin asioihin.

Hyviä vertauksia, mainioita avauksia. Rautainen nainen!

A.V.

Minnan tapaamisen jälkeen ajatukset on täynnä uusia ideoita ja inspiraatiota niin työelämästä kuin omasta itsestä. Minnalla on mieletön kyky aistia coachattavaa ja tunnistaa juuri ne oikeat solmut avattavaksi. Hän osaa ohjata löytämään ratkaisujen äärelle ja saa ohjauksellaan avattua myös aivan odottamattomia polkuja. Oivalluksia saattaa tulla vielä kauan tapaamisen jälkeenkin kun voi pysähtyä huomaamaan, että palaset löytävät kohdilleen. Minna auttaa kasvamaan ammatillisesti ja ravistelemaan omia näkökulmia. Kannattaa hyödyntää tilaisuus – poistua turvallisesta ja oivaltaa jotain uutta.
Ina Viljanen, asiakkuusvastaava

Minna Sütön koulututaustasta poimittua

Certified Business Coach, ICF Member

Johdon ja esimiesten työnohjaaja ja työnohjaajien kouluttaja

HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen

BIG5 ja MBTI-sertifioitu valmentaja

Filosofian maisteri

 

Tradenomi, markkinointi

 

Advanced Practitioner of Vertical Leadership Development

Henkilöstöjuridiikan eritysasiantuntija

Tavataan. Tutustutaan. Tehdään ihmeitä.

Pin It on Pinterest

Share This